Τα ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ της εταιρείας ΖΟΡΜΠΑΣ Α.Β.Ε.Ε. πρωτοκατασκευάστηκαν από τον μηχανικό - κατασκευαστή ΙΩΑΝΝΗ ΖΟΡΜΠΑ, το 1935 στο Βαθύλακο Θεσσαλονίκης.

Αργότερα, την επιχείρηση ανέλαβαν τα δυο παιδιά του ο Γιώργος και ο Δημήτρης οι οποίοι αξιοποίησαν πληρως την πολυετή τεχνική εμπειρία του ΖΟΡΜΠΑΣ Α.Β.Ε.Ε. και έφτιαξαν ένα καινούργιο και σύγχρονο εργοστάσιο. Εφάρμοσαν καινούργιες τεχνικές μεθόδους, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις της αγοράς. Εμπλούτισαν την παραγωγή με όλα τα είδη των γεωργικών μηχανημάτων και επεκτάθηκαν ταχύτατα σε όλη την επικράτεια.

Σήμερα η εταιρεία ΖΟΡΜΠΑΣ Α.Β.Ε.Ε. έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο από 100 και πλέον αντιπροσωπείες σ'όλη την Ελλάδα.Με τη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και τις ανταγωνιστικές τιμές, η εταιρεία ΖΟΡΜΠΑΣ Α.Β.Ε.Ε. έχει καταφέρει και κατέχει ένα σημαντικό κομμάτι της ελληνικής αγοράς με αξιόλογα προϊόντα, όπου της έδωσαν την δυνατότητα να στοχεύσει στην αύξηση των πωλήσεων της και την προώθηση των προϊόντων της στο εξωτερικό.

Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι η κατασκευή άριστων ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ έτσι ώστε να διασφαλίζεται η τέλεια λειτουργία τους και προσαρμογή τους στα πιο δύσκολα εδάφη.

Αυτό επιτυγχάνεται με της άριστης ποιότητας πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε, το τέλεια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό, τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό καθώς επίσης και με την πολυετή εμπειρία μας.